Diplomag IBS Ripuli 30 kaps

Diplomag® IBS Ripuli -valmistetta käytetään helpottamaan ripulipainotteiseen ärtyvänsuolen oireyhtymään (IBS) liittyviä oireita. Tällaisia oireita ovat mm. ripuli, turvotuksen tunne, vatsaturvotus, täysinäisyyden tunne, röyhtäily ja vatsassa olevaan kaasuun liittyvä kipu. Diplomag® IBS Ripuli -valmiste lievittää nopeasti liiallisen kaasunmuodostuksen aiheuttamia kivuliaita oireita ja helpottaa vatsakipua ripulipainotteisesta ärtyvästä suolesta (IBS) kärsivillä henkilöillä. Lisäksi valmiste normalisoi suoliston liikkeitä, estäen siten suolitukoksen synnyn. Valmistetta voidaan käyttää apuna myös akuutin ripulin hoidossa.

Diplomag® IBS Ripuli on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Pakkauskoko:
30 kaps
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
19,20 €

Helpottamaan ripulipainotteisen IBS:n oireita.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: 2 kapselia 3 kertaa päivässä.

Kapselit niellään kokonaisina ison vesilasillisen kera. Kapselit tulee nauttia ruokailun aikana tai sen jälkeen. Valmistetta voi käyttää yhtäjaksoisesti enintään 30 päivän ajan. Käyttöä voidaan jatkaa 4 päivän tauon jälkeen.

Ei sisällä eläinperäisiä aineita eikä FODMAP hiilihydraatteja.

Yksi kapseli sisältää: 500 mg bentoniitti, 125 mg simetikoni 50 % = 62,5 mg simetikonia

Luonnollinen bentoniittisavi, simetikoni 50 %, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, auringonkukkaöljy, titaanidioksidi.

Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen tuotteen käyttöä.

Diplomag® IBS Ripuli -valmistetta ei tule ottaa samanaikaisesti lääkkeiden kanssa. Kapseleiden ja lääkkeiden käytön välissä on suositeltavaa pitää 4 tuntia väliä (ennen ja jälkeen).

Ei sovellu alle 12-vuotiaille lapsille.

Raskaana olevien ja imettävien tulee konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Säilytetään kuivassa ja viileässä valolta suojattuna. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Diplomag IBS Ripuli 30 kaps
Arvostelusi