Aftex Aloclair Plus gel 8 ml

Aftex Aloclair Geeli muodostaa suojaavan kalvon ja auttaa nopeasti lievittämään aftojen ja suun haavaumien aiheuttamaa kipua. Ei sisällä alkoholia.

Pakkauskoko:
8 ml
Markkinoija:
Viatris Oy
Tuotetta varastossa
10,73 €

Aftex Aloclair Geeli lievittää aftojen, aftoosin stomatiitin ja suun pienien haavaumien, esim.oikomiskojeiden ja proteesien aiheuttamien haavaumien aiheuttamaa kipua. Aftex Aloclair Geeli sopii sekä aikuisille että lapsille.

Annostele 1–2 tippaa geeliä suun limakalvolle niin että se peittää koko rakkulan/haavauman. Annostelupipetti ei saa koskea rakkulaa/haavaa. Älä kosketa rakkulaa/haavaa kielellä kahden minuutin ajan geelin levittämisen jälkeen, jotta suojaava kalvo ehtii muodostua. Sulje korkki jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytä Aftex Aloclair geeliä 3–4 kertaa päivässä tai aina tarpeen vaatiessa. Geelin levittämisen jälkeen tulee odottaa vähintään tunti ennen syömistä tai juomista.

Vesi, polyvinyylipyrrolidoni (PVP), maltodekstriini, propyleeniglykoli, PEG-40 hydrattu risiiniöljy, ksantaanikumi, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, aromeja, EDTA, bentsalkoniumkloridi, natriumhyaluronaatti, natriumsakkariini, glykyrretiinihappo, aloe barbadensis.

8 ml