SUPER UBIKINONI Q10 60 KAPS

Super Ubikinoni Q10 on vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Valmiste suojaa soluja hapettumisstressiltä. Tuote sopii käyttöön yhdessä statiinien kanssa. Se sopii myös jatkuvaan käyttöön. Valmiste on gluteeniton, laktoositon, maidoton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ubikinonia suositellaan ikääntyville, koska elimistön kyky muodostaa ubikinonia heikentyy ikääntymisen yhteydessä. Ubikinonia suositellaan myös erityisesti statiinien käyttäjille, diabeetikoille, urheilijoille, väsyneille sekä toipilaille. 

Pakkauskoko:
60 KAPS
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
23,80 €

Vahva ubikinonia sekä B1 ja E-vitamiineja sisältävä valmiste.

1–2 kapselia päivässä veden kera, mieluiten ruokailun yhteydessä. 

Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), seleenivalmiste, seleenimetioniini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), natriumseleniitti. 

Sokeriton, gluteeniton, laktoositon, maidoton

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ei suositella raskaana oleville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SUPER UBIKINONI Q10 60 KAPS
Arvostelusi