Henkilökunnan suosikit

Kevät on täällä taas!

Vuodenaika, jolloin heräilemme kylmien kuukausien jäljiltä ja toiveikkaina odottelemme valoisampia päiviä sekä lämpöisempää säätä. Kevään tullessa usein mieli virkistyy ja tuntuu siltä, että ihokin kaipaisi hieman kevätvirkistystä pitkän talven jälkeen. Tärkeä osa säännöllistä ihonhoitorutiinia onkin kuorinta, joka virkistää erinomaisesti ihosi pintaa.                                                                                                                                      


Ihomme pintakerrokselle kertyvät kuolleet solut saavat ihon näyttämään samealta ja jopa elottomalta. Ihon kuoriminen poistaa tehokkaasti kuolleita soluja sen pinnalta ja auttaa pitämään ihon kuulaana ja hyvinvoivan näköisenä. Kuorinta tasaa ihon väriä ja tekee siitä välittömästi pehmeän tuntuisen. Myös muut ihonhoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin ihoon kuorinnan jälkeen. Säännöllinen kuorinta vähentää mustapäitä sekä juonteita ja tekee ihosta tasaisemman.                                                           


Ihotyyppisi on tärkeää ottaa huomioon säännöllisessä kuorinnassa: kuivaa ja herkkää ihoa voi kuoria noin yksi tai kaksi kertaa kuukaudessa, rasvainen tai ikääntyvä iho sallii kuorinnan noin kerta viikkoon, sekaihoa voi kuoria suunnilleen kerran viikossa. Muistathan, että vain tervettä ihoa saa kuoria!

Kevätfiilistä saat meidän apteekista muun muassa seuraavista tuotteista:
- Avène Gentle Exfoliating Gel -kuorintavoide kasvoille, erityisesti herkälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille (myös couperousa-iholle).
- Avène Gentle Body Scrub - hellävarainen, kosteuttava kuorinta vartalolle.
- Atopik Hydrate kaksitehoinen kuorinta - kemiallisesti sekä mekaanisesti kuoriva. Sopii kaikille ihotyypeille.
- ACO Face Cleansing Scrub - hellävarainen kasvokuorinta, jonka rakeet ovat bambusta.


Nämä ja paljon muita ihania virkistäviä tuotteita löydät meidän apteekista, tervetuloa! <3

- Kosmetiikkaneuvoja Eve