Henkilökunnan suosikit

 

Ajankohtaiset tuotteet syksyyn!

syksyn lehdet

 

syyskuva 

    Syyskauden ajankohtaiset tuotteet liittyvät vastustuskyvyn ylläpitoon. Aina kannattaa pitää valmiina varalla myös tuotteet vastaiskuun jos se flunssa kuitenkin yllättää, koska sairaana apteekkiin ei pitäisi lähteä.

Paras puolustushan on KÄSIEN PESU, ja tärkein terveyttä ylläpitävä ravintolisä on D-VITAMIINI, jota on vaikea saada ravinnosta tarpeeksi. Esimerkiksi Minisun-purutabletti kerran päivässä on helppo rutiini.


Suojaa ylähengitystieinfektioita ja pöpöbileitä vastaan saa myös pitämällä nenän limakalvot terveinä ja vahvoina kosteuttavilla NENÄSUIHKEILLA. Esimerkiksi A-Vita Hydra+ on loistava valumaton kostuttaja, joka sisältää paljon hoitavia vitamiineja ja kostuttavaa hyaluronihappoa.


Jos flunssan oireita tuli kaikesta huolimatta, ota heti käyttöön nielussa vaikuttava SINKKIASETAATTIVALMISTE. Kätevin on FluAcute Zinc+ sinkkisuihke, sillä uutta sinkkisuojakerrosta tulee lisätä säännöllisesti päivän mittaan.

  Toinen oma flunssatuotesuosikkini on Nasolin Flustopper-nenäsumute. Sitä voi käyttää sinkkisuihkeen lisäksi (toki myös sen vaihtoehtona), jos et todellakaan halua sitä flunssaa   kyseisellä hetkellä saada! Flustopper estää virusten lisääntymistä nenässä ja vähentää limakalvoturvotusta.


Pysytään terveinä ja tervehdytään, varaathan tarpeeksi lepoa arjesta palautumiseen ja flunssasta toipumiseen! 

– Emma, farmaseutti –

 

-

-

-

-

 

Kosmetiikkavinkit syksyyn!

 

syyskuva kosmetiikka

   Silmänympäryksiä piristämään IVY AÏA silmänympärysvoide ! Ihanan pehmeä ja kevyt voide kosteuttaa tehokkaasti häivyttäen samalla tummia silmänalusia, turvotusta ja juonteita.

   Voide sisältää superkombon hyaluronihappoa, E-vitamiinia, kofeiinia sekä merilevästä saatua Jania Rubens uutetta, jotka kaikki kosteuttavat ja hellivät herkkää silmänympärysihoa.

Täysin hajusteeton ja vegaaninen tuote sopii aivan kaikille! :)

Klikkaa kuvaa päästäksesi shoppailemaan ;)

- Jenna, kosmetiikkaneuvoja -

syksyn lehdet