IDOFORM TRAVEL PACK 20 PURUTABL

Idoform Travel on maitohappobakteerivalmiste koko perheelle (yli 3-vuotiaille). Trooppisten hedelmienmakuinen purutabletti.
Pakkauskoko:
20 PURUTABL
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Tuotetta varastossa
13,66 €
310,45 € / 0.0440
Ravintolisä. Maitohappobakteerivalmiste koko perheelle (yli 3-vuotiaille).
Suositeltu vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Päivittäisannos (1 tabletti) sisältää:
Lacticaseibacillus rhamnosus (LGG®)
Streptococcus thermophilus STY-31™
Lactobacillus acidophilus (LA-5®)
Lactobacillus bulgaricus LBY-27™
Bifidobacterium (BB-12®)
3x10^9 cfu
(cfu = bakteerimäärä)
Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (isomalti, mikrokiteinen selluloosa, mannitoli), oligofruktoosilla rikastettu inuliini, Lacticaseibacillus rhamnosus (LGG®), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi), Streptococcus thermophilus STY-31, Lactobacillus acidophilus (LA-5®), sokerit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Lactobacillus Bulgaricus LBY-27 (sisältää maitoa), Bifidobacterium lactis (BB-12®), makuaine, stailointiaine (mononatriumglutamaatti), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K).
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM BB-12
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LA-5
PROBIOOTTI: STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS STY-31
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS BULGARICUS LBY-27
Sisältää sokeria ja makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää fenyylialaniininlähteen.
Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)