Eucerin UltraSENSITIVE Soothing CareDrySkin 50 ml

Ravitseva kasvovoide, joka rauhoittaa reaktiivista ihoa ja parantaa ihon hyvinvointia sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. Koostumus, joka säätelee tehokkaasti ihon herkkyyttä hyperaktiivisuuden ilmetessä. Rauhoittaa välittömästi ja suojaa ihoa. Kosteuttaa ihoa optimaalisesti ja iho tuntuu miellyttävältä ja vahvalta. Imeytyy nopeasti. Sopii kuivalle ja reaktiiviselle iholle. Sisältää mahdollisimman vähän erilaisia ainesosia, mikä pienentää yliherkkyys- ja allergisten reaktioiden riskiä. Tyhjiöpakkaus suojaa bakteereilta. Hajusteeton. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat: hyvä vaikutus ja ihoystävällinen yliherkälle iholle.
Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä UltraSENSITIVE-puhdistusemulsion kanssa.

 

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tuote tilattavissa
30,42 €
608,40 € / l

Ravitseva kasvovoide, joka antaa lisäsuojaa. Rauhoittaa reaktiivista ihoa ja parantaa ihon hyvinvointia välittömästi ja pitkäkestoisesti. Kosteuttaa ihoa optimaalisesti.

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Pantenol, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, Arginine HCL, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Caprylyl Glycol

50 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Eucerin UltraSENSITIVE Soothing CareDrySkin 50 ml
Arvostelusi