BalanticPro Plus Bonus 100+15 kaps

BalanticPro Plus on Bioteekin alkuperäinen maitohappobakteerituote. BalanticPro Plus on kehitetty Suomen johtavien maitohappobakteeriasiantuntijoiden kanssa. Tuote sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. BalanticPro Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.
Pakkauskoko:
100+15 kaps
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuote tilattavissa
22,98 €
478,75 € / 0.0480
1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan.
Yksi kapseli sisältää: 2 x 109 (2 mrd.) aktiivista bakteeria (B.lactis BB-12, L. paracasei, L. rhamnosus GG, L. acidophilus).
Maltodekstriini, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), inuliini,
maitohappobakteerivalmiste (sisältää soijaa), mannoosi, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
Gluteeniton ja maidoton
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM LACTIS BB-12
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS PARACASEI
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS HELVETICUS
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Sisältää soijaa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)