BalanticPro Plus 30 kaps

BalanticPro Plus on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. BalanticPro Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.
Pakkauskoko:
30 kaps
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
10,57 €
Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä.
1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan.
Yksi kapseli sisältää: 2 x 109 (2 mrd.) aktiivista bakteeria (B.lactis BB-12, L. paracasei, L. rhamnosus GG, L. acidophilus).
Maltodekstriini, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), inuliini,
maitohappobakteerivalmiste (sisältää soijaa), mannoosi, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
Gluteeniton ja maidoton
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS HELVETICUS
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS PARACASEI
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM LACTIS BB-12
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Sisältää soijaa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)